AGF: Der var ikke skyggen af straffespark

Jens Jønsson mener, at straffesparket imod ham var helt galt dømt, da AGF tabte fredag aften med 1-4 i Randers

AGF var fredag aften på besøg i Randers, hvor det blev til et smerteligt nederlag på 1-4. Gæsterne var ellers fint med i kampen langt hen ad vejen, men blev altså slået af ærkerivalerne.

Gæsterne kom bagud i første halvleg, da Jens Jønsson begik straffespark på Mikael Ishak. Den unge AGF'er var dog dybt forundret over dommen, som han først troede var til hans egen fordel.

- Jeg kommer først på bolden og bliver tacklet, så jeg ligger først og tror, at det er frispark til mig. Jeg har et kæmpe blåt mærke på mit ben, hvor han rammer mig, siger en fortørnet Jønsson.

Træneren var mindst lige så overrasket og fortørnet over straffesparket, men vil lade det op til dommeren at vurdere kendelsen.

- Jeg gider ikke engang kommentere det. Jeg synes bare, at det er grotesk, og jeg håber, at dommeren selv forholder sig til det, siger han.

- Det er mit klare indtryk, at jeg er forrest og får en størrelse 45 ned over skinnebenet. Der er ikke skyggen af straffespark, og den kendelse kan jeg kun grine af, siger han.

Kan ikke bortforklare fire mål

Men selvom holdet fik udlignet og egentlig spiller en god kamp, så kan man ikke bortforklare fire mål, ifølge spilleren.

- Jeg synes, at vi spiller fint og kommer godt tilbage. Der var nogle kendelser, der ikke gik vores vej, men det kan vi ikke bortforklare fire mål med, siger han.

Cheftræner for AGF, Morten Wieghorst, må dog tage hatten af for modstanderen, som han ser som et stærkt hold.

- Det er en enorm svær udebane, og vi må erkende, at Randers over de seneste sæsoner har gjort det bedre end AGF. De scorer derudover nogle flotte mål, og det må man respektere.

- Men jeg synes, at vi spiller en fin første halvleg på mange måder. Det er dog en dødssynd at lukke et mål ind lige inden pause, som vi gjorde. Det må aldrig ske, siger han.

ef667b1b-0222-458a-9954-6750e7bd60ff

Omkring 400 danskere er testet positiv to gange

Østjysk Bolig

Entreprenør sigtet og ransaget i stor svindelsag: Ledende medarbejder fyret

21-000190-20 20201023_THG_VISUALISERING_ALLEGADEN_SLETH 12524003_1_1_2

Gammelt amtssygehus får nyt liv

Ulla Mølgaard Fangel har set frem til dagen i dag, hvor hun endelig kunne blive vaccineret mod smitte med coronavirus.

Ulla er én af de 14.000: - Det var hurtigt og smertefrit

Skærmbillede 2021-04-12 kl. 20.49.29

Regionen vil købe flere ambulancer: - Vi skal have nedsat lange responstider

Bloddonor

Blodbank med opråb: - Vi mangler flere end dobbelt så mange donorer