Thychosen veksler træningstid til lejekontrakt med AC Horsens

Mads Døhr Thychosen og AC Horsens har indgået en lejekontrakt for resten af året

Foto: AC Horsens

Den seneste uge har FC Midtjylland-spilleren Mads Døhr Thychosen trænet med AC Horsens.

Den 20-årige angriber har også fået spilletid i træningskampene mod Sønderjyske og FC Midtjylland, og han har gjort det så godt, at klubben nu har valgt at indgå en lejekontrakt med Tychosen.

Læs også Danske Spil: AGF på vippen til top seks - men glem guldet

Også hos cheftræner Bo Henriksen er begejstringen stor over det unge talent.

- Mads er en enormt spændende og dygtig fodboldspiller med power, energi og udstråling, og så er han en rigtig god fyr. Han har en vilje og ihærdighed der gør, at han vil vinde for enhver pris, og det er fedt at se hos en ung spiller. Vi har nu fundet vores højre back, og nu er vi godt dækket ind på backpositionerne, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Mads Døhr Thychosen

Født den: 27. juni 1997
Tidligere klubber: Vejle Boldklub, FC Midtjylland 
Trøjenummer i AC Horsens: 14
Position: Angriber

Hovedpersonen selv har udover FC Midtjylland også en fortid hos Vejle Boldklub. Mads Døhr Thychosen får nummer 14 i Horsens, og han glæder sig til at trække den nye gule trøje over hovedet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens, og det er min ambition at spille en masse og hjælpe holdet. Det har været utroligt spændende at være en del af det rigtig gode træningsmiljø i AC Horsens, og det var dejligt at få spilletid i de to træningskampe, så jeg glæder mig til for alvor at komme i gang. Jeg har hørt mange gode ting om Bo, og det har også spillet en stor rolle, fortæller Mads Døhr Thychosen.

Kontrakten løber frem til den 31. december i år.