Niels Lodberg stopper som spiller

AC Horsens' tidligere topscorer Niels Lodberg stopper som spiller, men fortsætter som assistenttræner i klubben

De gule fans jublede i sommer, da AC Horsens hentede Niels Lodberg hjem til Langmarksvej på en kontrakt frem til sommeren 2017.

Det var planen, at den tidligere topscorer skulle agere spillende assistenttræner det første år, men nu har AC Horsens oplyst, at Niels Lodberg fremover udelukkende skal fungere som assistenttræner.

- Jeg har overvejet situationen et stykke tid og vendt det med min familie og selvfølgelig også med Bo Henriksen. Jeg er rigtig glad og stolt over det, jeg har opnået i min aktive tid som spiller, men jeg kan mærke, det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe den aktive karriere nu. Holdet har præsteret rigtig flot i efteråret, og vi har ikke ønsket at bringe mit stop i fokus, da holdet og resultaterne altid kommer i første række, fortæller 35-årige Niels Lodberg til klubbens hjemmeside.

- Nu kan jeg fokusere 100 % på assistenttrænerjobbet, hvor der er masser af spændende opgaver, der skal løses. Det er ikke bare at gå ud på banen og være træner. Der ligger masser af arbejde bagved med planlægning, analyser og scouting som nogle af opgaverne.

Cheftræner Bo Henriksen har været glad for Niels Lodbergs comeback i AC Horsens og glæder sig til det fortsatte samarbejde.

- Alle i AC Horsens er sindssygt stolte og glade for, at en så stor kapacitet som Lodberg kom tilbage til klubben, og Niels har på ingen måde skuffet. Han har bibragt utrolig meget til klubben og har været uvurderlig i vores flotte efterår og hele den genopbygning, vi er i gang med i klubben. Lodberg er om nogen en kulturbærer i AC Horsens, og det er fantastisk, at Niels nu kan fokusere udelukkende på trænerdelen med hans store viden, energi og engagement. Det vil garanteret give endnu mere værdi til vores sportslige sektor, siger cheftræner Bo Henriksen.

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

Covid19 corona indlagte

Første tilfælde af sydafrikansk coronavariant fundet i Danmark

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel