LIVE: AC Horsens scorer i overtiden i oprykningsdrama!

En hjemmesejr over Skive sender Horsens i Superligaen. Følg tv2oj.dk's liveblog her

1 af 3

Efter tre år i den næstbedste række har AC Horsens søndag eftermiddag mulighed for at sikre sig oprykning til Superligaen i fodbold.

Skal billetterne sikres, kræver det dog en sejr over Skive, der huserer nede i den kedelige ende af tabellen.

Læs også Fest eller fuser? I dag kan Horsens rykke op i Superligaen

Du kan følge med LIVE herunder. Husk at opdatere siden for at få de seneste opdateringer:

____________________

Vi lukker ned for livebloggen! AC Horsens er tilbage i det fine selskab.

DET ER SLUT: AC HORSENS RYKKER OP I SUPERLIGAEN!

- 95.: Skive-frispark tæt ved hjørneflaget. Sidste chance i kampen efter al sandsynlighed.

- 94.: Finnbogason skiftet ud. Få minutter tilbage. Der er lagt fem til. Stillingen er 3-2 til Horsens.

Bubacarr Sanneh sender AC Horsens snublende nær Superligaen!! Forsvarsspilleren er gået med frem, og han får en flad bold, som han behandler nemt og sparker ind til 3-2. Højdramatisk dag i Horsens!

- 90+1.: AC HORSENS GØR DET! 3-2!!

- 89.: Bubacarr Sanneh er gået med frem og forsøger sig med hovedet, men han kan ikke få den drejet inden for rammen.

- 87.: Okay Horsens-pres lige nu, hvor bolden i flere omgange kommer i feltet. Men ikke ind over stregen.

Så lugter det alligevel af en udsat fest.

- 84.: Det var da utroligt. 2-2 efter et hjørnespark, hvor returbolden sparkes helt ned til baglinjen, hvor en Skive-spiller lurer og putter den det sidste stykke ind over stregen.

- 84.: 2-2! Endnu et tilfældigt mål.

Faktisk er det et super fint mål, forsvarsspilleren får scoret. Nu skal der lukkes ned, og det plejer AC Horsens at mestre.

- 78.: Forsvarsspilleren Mathias Nielsen går forrest for 'de gule'! Han sparker den fladt ind i det lange hjørne uden for feltet. Endnu et flot AC Horsens-mål.

- 78.: 2-1 til Horsens!! Mathias Nielsen!

- 76.: Igen er det tæt på - og bolden danser rundt inde i feltet, men den bliver aldrig sparket mod mål.

- 74.: Skive lavede simpelthen frispark på det efterfølgende dommerkast.

- 74.: Lidt diskussion da dommeren stopper spillet lige da AC Horsens har mulighed for at slå et indlæg, fordi der ligger en Skive-spiller i feltet.

- 71.: Jonas Gemmer er sendt helt til tælling med det, der lignede en bold sparket direkte ind i skridtet fra klods hold.

- 69.: Indlægget sejler hele vejen over til bagerste stang, men der er ingen, der får hverken hoved eller fod på den.

- 68.: AC Horsens med hjørnespark. Kjartan lægger pres på keeperen inde foran.

- 64.: Festen risikerer i den grad at fise ud her i Horsens. Udligningen kom helt ud af ingenting, men siden er det ikke meget, man har set til AC Horsens. Nu skal der vises god moral.

- 60.: Skive kombinerer fint og slår et fladt indlæg, som Sanneh har gode muligheder for at få clearet, men han mistimer fuldstændig, og så kan Mikael Uhre fra Skive let gøre det til 1-1 ved bagerste stang.

- 60.: Det var bare det, der ikke måtte ske. Og det er endda den ellers så solide Bubacarr Sanneh, der fejlede.

- 60.: 1-1! Koks i Horsens-forsvaret

- 57.: Et hjørnespark, der til gengæld sparkes stort set helt ud af Horsens Kommune.

- 56.: Skive viser tænder for første gang med et par gode afleveringer frem i banen. Det sidste flade indlæg blokeres af en ACH-mand, og der gives hjørnespark.

- 53.: Kryger på spil igen, denne gang med en afslutning lidt inde i feltet, men fra en spids vinkel. Den bliver flad, men får ikke kraft nok og sidder lige på keeperen.

- 52.: Kryger forsøger sig med en maskeret aflevering, men den var holdkammeraterne ikke helt med på, og det fører ikke noget videre med sig. Anden halvleg er begyndt uden den store dramatik.

Silkeborg IF er også kommet foran i deres hjemmekamp mod HB Køge, så der er ikke lagt op til hjælp de to østjyske klubber imellem.

- 47.: 4.308 tilskuere på CASA Arena. De drømte om flere end 4.000, og det kom der. Men fodboldvejret er også fuldkommen fremragende - og så er det jo oprykningskamp.

- 46.: Tæt på en tidlig chance til AC Horsens, da Kryger sendes i dybden. Det ender i et hjørnespark.

- 46.: Så ruller bolden igen. AC Horsens fører 1-0 over Skive - hvis føringen holder er Bo Henriksen og co. klar til Superligaen.

Så er vi ved at være klar til anden halvleg her i Horsens. 'Den gule fare' er 45 minutter fra at være Superliga-klar!

1-0 til AC Horsens ved pausen. Kjartan Finnbogason er ved at fuldføre det, der har lignet hans forårsmission, nemlig at føre AC Horsens til oprykning.

- 45.: Sanneh tæt på at nå frem til et hjørnespark til bagerste stolpe, men i sidenettet. Der fløjtes til pause på CASA Arena.

- 43.: Skive forsøger sig fra 30 meter, men Dannevang er ikke udfordret.

- 41.: Han har været meget lidt i spil indtil nu, Kjartan, og så laver han sådan et mål. Det er ikke tilfældigt, at Bo Henriksen har lovet ham Superliga-bold i næste sæson. Hvis ikke for AC Horsens så et andet sted.

- 40.: Et rigtig flot mål af AC Horsens-topscoreren! Et mellemhøjt indlæg, som han kommer flot ned til og får styret i de lange hjørne med hovedet. 17. mål i 1. divisionssæsonen fra Finnbogason.

- 40.: Mååååål! 1-0 til AC Horsens! Og HVEM ANDRE? Kjartan Finnbogason med hovedet!

- 38.: Tæt på en god bold på tværs til Lasse Kryger, der ville have haft åbent mål, hvis den var gået igennem. Målmanden er dog ude og fange den.

- 36.: Det er i sandhed nogle lange indkast, han kaster. Og meget hårde. Men indtil videre har de ikke ramt en gul først. Heller ikke i dette tilfælde.

- 36.: Vi skal have endnu et langt indkast fra Mathias Nielsen.

- 33.: Bubacarr Sanneh må i aktion efter en løs bold i feltet, men han er hurtigt over den.

- 32.: Kryger sparker over mål. Han forsøger en svær detalje ved at få bolden til at dykke, men afstanden til målet er for kort, og bolden når ikke at komme ned igen.

- 31.: Det er helt lige for målet. Lasse Kryger ligner en, der har lyst til at sparke.

- 31.: Frispark til AC Horsens i en særdeles gunstig position lige på kanten af feltet. Fire mand om bolden

- 30.: Ny god mulighed til de gule, der har sat sig på kampen. Finnbogason får lokket keeperen ud, men vinklen bliver for spids, så han prøver indlægget, men der er ingen ved bagerste stolpe.

- 29.: Gode AC Horsens-kombinationer på kanten af feltet, men den berømte sidste aflevering mangler for at kunne afslutte angrebet

- 27.: AC Horsens tager sig god til om dødboldene, men det har ikke afspejlet sig i kvaliteten af dem endnu. Til gengæld er spillet blevet presset op på Skives banehalvdel.

- 24.: Til gengæld skidt hjørnespark, der ryger lige i sidenettet.

- 24.: Gode ting fra André Bjerregaard, der sender et fremragende fladt indlæg ind efter at have snydt en mand. En Skive-forsvarer er tæt på et selvmål. I stedet hjørnespark.

- 22.: Skive header væk og AC Horsens smækker en lang bold tilbage mod feltet, som langt hen ad vejen har været opskriften på succes for Bo Henriksens tropper.

- 22.: Meget chancefattigt indtil videre. Der har endnu ikke været en afslutning inden for målrammen. Langt indkast til AC Horsens.

- 18.: Fladt indlæg er meget tæt på at finde en AC Horsens-mand, men de gule får ikke kontrol over den

- 16.: AC Horsens er ikke kommet fantastisk ud til kampen. En nervøs start, hvor der blev givet tre hjørnespark væk, er dog blevet vekslet til lidt mere boldbesiddelse.

- 13.: Flot afslutning af AC Horsens' Frederik Møller. En flugter udenfor feltet, der går en meters penge over.

Også stadig 0-0 i den anden østjyske oprykningskandidat, Silkeborgs, kamp

- 10.: Pæn AC Horsens-mulighed efter et indlæg, men topscorer Kjartan Finnbogason får ikke styret bolden ind mod Skive-målet.

- 7.: Skive med nyt hjørnespark, denne gang i venstre side. Endnu en løs bold i feltet, men AC Horsens er svære at true i luften

- AC Horsens elsker at stå kompakt og lure på omstillinger og standardsituationer - og det ligner, at det igen er opskriften her mod Skive

- Hjørnespark til Skive ender i en flad bold i feltet, men AC Horsens får clearet.

- 01.: Så ruller bolden i Horsens!

Faktisk kan AC Horsens også rykke op, selv om sejren skulle glippe. Silkeborg IF spiller nemlig samtidig, og i tilfælde af, at Peter Sørensens Silkeborg taber deres kamp til HB Køge, kan AC Horsens rykke sikkert op med blot et enkelt point.

Bo Henriksen har hidtil nægtet at tale om oprykning, men en dag som i dag er det uundgåeligt. Sejr er lig med oprykning.

Der er cirka fem minutter til kampstart i Horsens, hvor Bo Henriksens tropper kan sikre sig oprykning til Superligaen næste sæson.