Islandsk eventyr slut for tidligere AC Horsens-angriber

Efter tre måneder med succes på Island sigter André Bjerregaard nu mod nye eventyr. Hvor han ender, er der dog ingen afklaring på

I sommerens transfervindue rykkede AC Horsens-angriberen André Bjerregaard til Island for at prøve lykken i hovedstadsklubben KR Reykjavik.

Nu er den sæsonen i Urvalsdeild – som den bedste islandske række hedder – færdig, og dermed ligner det også et farvel til øen for Andre Bjerregaard, der dog ikke kan svare på, hvad fremtiden bringer.

- Det er et godt spørgsmål. Jeg står og er fri på markedet og skal ud og finde et nyt sted at spille, fortæller André Bjerregaard til TV2 Østjylland.

- KR har sagt, at de gerne vil beholde mig, hvis vi kan finde ud af noget. Men der er lang tid endnu, så jeg venter og ser på hvilke muligheder, der opstår.

Den 26-årige angriber er nu tilbage i Danmark. Han afviser ikke at fortsætte på Island, men han vælger at se tiden an. Da han stadig er på kontrakt i KR Reykjavik, må han dog først skifte til januar.

- KR er ikke min førsteprioritet. Nu gælder det om at have is i maven. Der er lang tid til klubberne igen begynder at kigge på spillere, fortæller angriberen, der ikke vil afskrive noget.

- Jeg er egentlig åben for det meste.

Niveauet overraskede

Sæsonen var på klubplan en skuffelse for KR Reykjavik, der for første gang i fem år sluttede uden for top 3 i den bedste række, men personligt gik det godt for André Bjerregaard.

Han startede inde i sine ti første kampe for klubben og scorede fire mål.

- Det har været superfint sportsligt for mig, og jeg fik givet et godt indtryk af mig selv deroppe.

André Bjerregaard fik også et godt indtryk af islandsk fodbold i de knap tre måneder, han tilbragte på øen.

- Det har været noget lidt andet end Superligaen. Det har været fint at komme ud og prøve noget andet og opleve noget andet. Og jeg er på nogle måder overrasket over niveauet deroppe. Der er rigtig mange gode fodboldspillere.

Den bomstærke spydspids fik dog en træls afslutning på det islandske eventyr, da han blev skadet og måtte gå glip af de sidste to kampe i sæsonen.

- Jeg blev savet midt over i tredjesidste kamp. Så det var lidt træls, lyder det fra André Bjerregaard, der dog snart forventer at være ovre skaden.

André Bjerregaard har fået hele sin fodboldopdragelse i AC Horsens, men han regner som udgangspunkt ikke med en retur til Bo Henriksens tropper.

Hjemmeskole studerende

play De fleste studerende føler sig ensomme under nedlukning

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Nyt vaccinationssted i Østjylland

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

play Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

IMG_4408

Vinder MGP med sang om søster med handikap: - Jeg gad godt skrive en sang om de særlige