Horsens-træner og Randers-back er enige: Horsens er favorit

Fredag skal Horsens spille sig nærmere på billetten til mesterskabsspillet, mens Randers FC skal væk fra bunden, når der er østjysk lokalopgør

05:19

I tirsdagens Fodbold med Horup var der forsmag på fredagens kamp mellem AC Horsens og Randers FC, da førstnævntes manager, Bo Henriksen, gæstede studiet sammen med Randers FC's back Erik Marxen.

Debatten kom naturligvis også forbi de to holds møde på fredag, som bliver et møde mellem Superligaens nummer fire og nummer 12.

Læs også Kritiserede AC Horsens: Bo H. og Martin J. skal på fodboldtur

Dermed må Bo Henriksen påtage sig favoritværdiheden, ifølge vært Nick Horup.

- Det var vi ikke noget problem med. Vi har ikke noget problem med, at andre synes, vi er favoritter, forklarede Bo Henriksen.

Men synes du det?

- Jeg synes, vi har en rigtig, rigtig god mulighed for at få et godt resultat. 

Læs også Borring passer perfekt i Horsens: Ser mig ikke som et scoop

Randers FC's skadede back, Erik Marxen, var anderledes klar i mæglet.

- Nu vil Bo ikke ud med det, men jeg tænker, at de er favoritter. Hvad har I tabt? Én hjemmekamp i denne sæson? Og det var den mod Midtjylland (i forårspremieren, red.).

- Vi havde også kæmpe problemer med dem på hjemmebane. De er svære at spille mod, synes jeg. De har nogle helt klare styrker, som - lige meget hvor meget man forbereder sig på dem - kan være svært at gøre op med, sagde Erik Marxen, der endnu ikke med sikkerhed kunne sige, om han kommer sig så meget over sin lægskade, at han bliver klar til opgøret i Horsens. 

Læs også Randers-anfører: Defensiven skal vinde kampen for os

- Vi er favoritter

Kort efter turde Bo Henriksen dog godt tage favoritrollen på sig. 

- Selvfølgelig kan jeg godt se, ud fra de tidligere meritter i denne her sæson, at vi måske... Eller vi er favoritter. Og det er fint. Det kan vi sagtens leve med. Casen er bare, at der ikke er ret stor forskel. Det er lidt, der skal til, lyder det fra Bo Henriksen med sammenknebne fingre.

I videoen øverst på siden kan du se hele debatten om fredagens opgør mellem AC Horsens og Randers FC, hvor du også kan høre ekspert Allan Pedersens vurdering af styrkeforholdet.

57:51

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup her.

Luk video