Horsens får Bjarke Jacobsen med øjeblikkelig virkning

Bjarke Jacobsen skulle efter planen have skiftet til Horsens ved årsskiftet, men en aftale er kommet i stand, så midtbanespilleren allerede nu kan skifte

Foto: AC Horsens

AC Horsens kunne i midten af juli offentliggøre, at man havde hentet midtbanespilleren Bjarke Jacobsen til klubben fra årsskiftet.

Men i dag, onsdag, kan klubben så meddele, at den 23-årige 1.divisionsspiller skifter til klubben med øjeblikkelig virkning.

- Vi har længe arbejdet på at hente Bjarke Jacobsen allerede nu, for han kan styrke os både på den korte og lange bane. Han er en fremragende spiller, der kan gå ind og gøre en forskel og på den måde gøre os bedre som hold, og vi glæder os helt vildt til at se ham i den gule trøje, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside. 

Bjarke Jacobsen spillede sidste år mod sin nye klub, da AC Horsens og Vendsyssel FF mødtes i en direkte duel om en plads i denne sæsons Superliga. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Bjarke Jacobsen kommer til klubben fra Vendsyssel FF, og han får rygnummer 8. Midtbanespilleren kan allerede få debut på fredag, når AC Horsens får besøg af Silkeborg IF, og han glæder sig da også til at komme i gang med sit nye hold.

- Jeg havde håbet på, at jeg kunne skifte allerede nu, så jeg er selvfølgelig super glad og glæder mig til at komme i gang. Jeg har en forventning om, at jeg kommer til at lære en masse og udvikler mig, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet til at opnå målsætningerne. Mit mål er at spille så meget som muligt og vise, at jeg kan gøre en forskel for AC Horsens, siger Bjarke Jacobsen. 

AC Horsens har vundet to ud af tre kampe indtil videre i denne sæson. De møder Silkeborg IF hjemme på CASA Arena fredag klokken 19.00