Horsens-angriber melder sig klar til lørdag

Kjartan Finnbogason måtte udgå med et trykket ribben i weekends kamp mod Sønderjyske, men islændingen melder sig klar til lørdagens kamp mod Helsingør

Den islandske spydspids Kjartan Finnbogason er klar til kamp.

Lørdag hentede AC Horsens et yderst værdifuldt point i Haderslev, da Tobias Arndal dybt inde i overtiden udlignede til slutresultatet 2-2 i opgøret mod Sønderjyske.

Trods det gode resultat, var der dog lidt malurt i bægeret, da holdets angriber, Kjartan Finnbogason, måtte udgå i anden halvleg med et trykket ribben.

01:15

VIDEO: Hør Kjartan fortælle om skaden her.

Luk video

Finnbogason er dog klar til lørdagens hjemmekamp mod FC Helsingør. Det fortalte han i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, hvor den islandske spydspids var en af gæsterne.

- Det gør lidt nas lige nu, men jeg skal bare have noget smertestillende, og så er jeg klar igen.

- Behandlingen er den samme, om den er brækket eller ej. Så lægen og jeg blev enige om, at det er spild af tid og penge at lave en scanning på et ribben, når behandlingen er den samme, fortalte Kjartan Finnbogason.

AC Horsens tager imod oprykkerne fra FC Helsingør på lørdag klokken 16.00.

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup herunder. Her var Kjartan Finnbogason gæst sammen med sin landsmand, Randers FC-målmanden Hannes Halldorsson: