ACH-anfører om tilskuerkrisen: Man burde kigge på priserne

En stor del af problemet med de svigtende tilskuertal er for høje billetpriser på de danske stadions, mener Mathias Nielsen

Blot 1.441 tilskuere var mødt frem på CASA Arena i Horsens, da klubbens superlighold i sidste uge spillede den afgørende hjemmekamp mod Viborg.

At Horsens har leveret skuffende resultater på banen, kan have stor en del af skylden, men holdets anfører mener ikke, at det er hele problemet.

quote De kan ikke slippe afsted med under 500 kroner for sådan en kamp, når de skal have billetter og så skal de også have en pølse og noget at drikke.

Mathias Nielsen, anfører i AC Horsens

- Jeg synes, man skulle kigge på priserne, man har til sådan en fodboldkamp. Og det er generelt i Superligaen. Det er blevet meget dyrt at gå til en fodboldkamp, også for Familien Danmark, sagde Miathias Nielsen i tirsdagens udgave af TV2 ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup. 

- De kan ikke slippe afsted med under 500 kroner for sådan en kamp, når de skal have billetter og så skal de også have en pølse og noget at drikke, fortsatte Horsens-anføreren og pointerede, at han synes, man skulle gøre det langt billigere at komme til fodbold.

Til sammenligning var der 8.619 tilskuere på tribunerne i Viborg, da AGF var på besøg mandag aften. Her havde hjemmeholdets fans gratis adgang, mens de medrejsende AGF-tilhængere skulle slippe en 50'er for at overvære opgøret.

Herunder har vi lavet en oversigt over billetpriserne på de fire Superliga-stadions i Østjylland. Dertil kommer udgifter til pølser, øl, kaffe, sodavand og hvad tilskuerne ellers sætter til livs under en fodboldkamp.

Billetpriserne på de østjyske stadions

Øverst på siden kan du høre et uddrag af debatten fra ugens Fodbold med Horup. Herunder kan du se hele udsendelsen:

 

20210223-132257-L-1920x1280we

Politiske stridigheder kan få danskerne til at slække på restriktionerne

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke

20200204-233208-L-1920x899we

Kunder raser: Har ikke fået penge retur for aflyst koncert

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

Lige nu
20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Eksperter kunne godt have regnet på åbning for ældre elever