AC Horsens-cheftræner: Lige nu fejler jeg

Bo Henriksen påtager sig det fulde ansvar for sit holds nedtur på det sidste

02:27

'Den Gule Fare' har ikke hentet en sejr i år, hvor det er blevet til fire nederlag samt et exit fra Pokalturneringen.

Ansvaret ligger fuldt og fast hos manager, Bo Henriksen, der, ifølge ham selv, ikke har formået at sætte sine spillere op til kampene.

- Man skal turde være der, og i sidste ende er det mit ansvar, at de (spillerne, red.) er det. Og lige nu, der fejler jeg. Og det skal jeg jo så finde ud af, hvordan vi løser, sammen med de stadigvæk fantastiske spillere, fortæller han i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. 

Læs også Endelig: Randers FC vinder en fodboldkamp

Bo Henriksen betegner indsatsen i fredagens 2-0 nederlag til Randers FC, som sit holds hidtil værste præstation i denne sæson.

- Jeg er ikke bare overrasket. Jeg er chokeret, frustreret. Hvad for et ord skal man sætte på, andet end at det er totalt uvirkeligt. Det mantra som vi prøver at arbejde ud fra, med at vi som minimum skal gøre det bedste,  det gjorde ingen af os jo, siger han.

Og manageren prøver ikke at lægge ansvaret fra sig. 

- Det nemmeste som træner er jo som træner at sige, at det er spillerens skyld eller individuelle fejl. Men i sidste ende er vi jo en helhed, og så er det noget, vi skal arbejde med sammen. Og det er jo mit ansvar, lyder det fra Bo Henriksen.

AC Horsens kan hente forårets første sejr på lørdag, hvor turen går til Esbjerg. Horsensianerne ligger fem point over netop vestjyderne i bunden af pulje 1.

50:42

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. Gæsterne på Nick Horups kontor er udover Bo Henriksen, Silkeborg IF's træner, Peter Sørensen, samt journalisterne Jan Schouby og Tommy Poulsen.

Luk video