22-årig lejesvend underskriver kontrakt med Horsens

Horsens ser unikke spidskompetencer i den 22-årige angriber Oliver Drost

Oliver Drost var på et lejeophold hos Horsens fra september og året ud - nu har han underskrevet kontrakt. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Tiden som lejesvend er slut for Oliver Drost, der nu har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens.

Horsens har købt Oliver Drost fri af Vejle Boldklub, og angriberens nye kontrakt løber frem til sommeren 2019, oplyser AC Horsens på sin hjemmeside

Oliver Drost var på et lejeophold hos Horsens fra september og året ud, og han sluttede af med to mål mod Hobro IK og Sønderjyske.

Læs også Bo Henriksen: AC Horsens kan gøre mig til landstræner

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde endnu mere med 22-årige Drost.

- Der er ingen tvivl om, at han skal blive endnu bedre fysisk, men vi så hans unikke spidskompetencer i de sidste to kampe. Vi skal sammen gøre ham til en mere komplet spiller, og vi vil gerne udvikle ham til at blive en spiller, der kontinuerligt kan blive kampafgørende i Alka Superligaen, for det har han færdighederne til, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi glæder os til at hjælpe med at indfri hans potentiale.

Oliver Drost havde oprindeligt kontrakt med Vejle Boldklub frem til sommeren 2018, men han bliver altså nu AC Horsens-spiller.

- Det er jeg utroligt glad for, og det var også hele målet med lejeopholdet i første omgang, at jeg skulle tilspille mig en permanent aftale. Jeg glæder mig til at spille en masse fodbold i den gule trøje og forhåbentlig score endnu flere mål, lyder det fra Oliver Drost.

Læs også AC Horsens forlænger med midtbaneprofil