Ville snyde sig til 25.000 kroner

25.000 kroner i præmie til en fiskekonkurrence kunne en lystfisker ikke modstå, så han forsøgte at snyde sig til sejren

02:09

Arkivfoto

1 af 2

Da Grejbiksen i Trige nord for Aarhus afholdt deres årlige fiske-konkurrence i weekenden 24.-26. april, var der desværre ikke kun ærlige deltagere. Nogle troede, de kunne snyde sig til en af de store præmier.

Ronnie Knappe, ejer af Grejbiksen og arrangør af fiskekonkurrencen, fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at en af deltagerne mødte op kort efter konkurrencens start med to meget store havørreder.

Lidt for usandsynligt

- Der kommer en gut rendende med to kæmpestore havørreder, helt klart potentielle vinderfisk. Vi kigger lidt ekstra på de her fisk, og det virker ekstremt mistænksomt. De er absolut ikke fanget, inden for det seneste døgn, det kan vi tydeligt se, siger han til TV | 2 ØSTJYLLAND

Da de konfronterede deltageren med det, tog han fiskene og ville gå. Så let slap han dog ikke, da han blev tilbageholdt og bedt om en forklaring.

- Han ville ikke rigtig ud, hvor han havde fisket, og om han havde fisket alene. Vi har måske nok en mistanke om, at der er flere, der har været med i det her spil, siger Ronnie Knappe

Stak hurtigt af

Mens han er ved at afgive forklaring, spørger han, om han må låne et toilet, og da han kommer ud, lister han rundt om bygningen og stikker i løb. Lidt derfra venter en bil på ham. Bilen kører fra stedet i fuld fart.

- Sagen er overdraget til politiet, og der er tale om en bedragerisag. Givet vis vil vi sige med den præmie han kunne vinde her, og hvad vi har mistanke om, at han måske har deltaget i andre konkurrencer, fordi vi kan se en parallel med navne, der kommer op igen og igen, så er der givetvis tale om en bedragerisag til omkring 50.000 kroner, siger Ronni Knappe.

Fiskekonkurrencen blev vundet på ærlig vis af en debutant og nystartet lystfisker, Steffen Destler, med en flot havørred på hele 5,77 kg.

Hør Ronnie Knappe fortælle om sagen i videoen øverst på siden.