Undervises blandt børn

Forældre bekymrede for deres børns sikkerhed

Den aarhusianske Muhammed-tegner Kurt Westergaard møder kritik fra forældre, fordi han bevæger sig rundt blandt Samsøgade Skoles 500 elever, når han jævnligt går på aftenskolekursus på skolen. Det skriver Århus Stiftstidende.

- Jeg hentede min datter klokken 16.30, da Kurt Westergaard kom. Det er i SFOens åbningstid, og jeg blev standset af nogle af de mange livvagter. Jeg er ikke tryg ved, at han møder op på en skole med masser af børn. Slet ikke i disse tider efter weekendens terror i København. Det virker langt fra gennemtænkt, siger Mads Laumann, der har barn på skolen, til avisen.

Se: Ikke et knæfald for terrorister

Skolerådmand Bünyamin Simsek (V) ønsker ikke at blande sig i, hvorvidt Kurt Westergaard må undervises på samme skole som børn. Kurt Westergaard selv forstår godt angsten, men siger, at han vil slås for sin frihed:

- Det skal ikke være sådan, at folk er bange. Jeg forstår angsten. Det er et spændende emne i min situation. På den anden side vil jeg ikke marginaliseres. Jeg slås for min ret til at bevæge mig rundt, siger Kurt Westergaard.

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er

imagescaler

Vinder MGP med sang om handicappet søster: - Jeg gad godt skrive en sang om de særlige

politibil

Politiet har fundet gerningsmand ved røveri i Kvickly

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias