Underskud på syv mio. kroner

Selskabet bag AGF, Aarhus Elite, er klar med halvårsregnskab

Efter et halvt år med sportslige og økonomiske op- og nedture er selskabet bag fodboldklubben AGF nu klar til at gøre status.

Aarhus Elite har i dag aflagt sin halvårsrapport for perioden 1. juli til 31. december 2014, skriver selskabet i dag i en selskabsmeddelelse.

I rapporten fremgår det, at selskabet kommer ud af halvårs-perioden med et underskud på 6,9 millioner kroner. Det er ifølge Aarhus Elite helt i overensstemmelse med forventningerne.

Se også: - Jeg er en glad mand

På grund af AGFs nedrykning til 1. division har klubben mistet en del indtægter fra blandt andet tv-rettigheder og sponsorer. Det har betydet et fald i omsætningen fra 53,1 millioner kroner til 36,4 millioner kroner i forhold til tilsvarende periode sidste år.

Et af de områder, hvor det er lykkedes for Aarhus Elite og AGF at nedbringe omkostningerne, er på personalesiden, hvor organisationen nu tæller 18 færre medarbejdere.

- Vi følger den plan, vi har lagt efter nedrykningen, og vi er på rette kurs. Men vi har dog stadigvæk et stort og udfordrende arbejde foran os, inden vi er i mål, siger administrende direktør Jacob Nielsen i selskabsmeddelelsen.

Han fortsætter:

?- Resultatet for halvåret er som forventet kraftigt påvirket af nedrykningen til 1. division og selvsagt utilfredsstillende, men takket være væsentlige besparelser har vi skabt grundlaget for en mere rentabel forretning uden for banen på sigt. Med den gennemførte emission har vi fået skabt et solidt økonomisk fundament, der gør os i stand til via hårdt arbejde at indfri vores sportslige målsætninger

Du kan læse hele Aarhus Elites halvårsrapport ved at klikke her.

Dorthe Brauner Jensen

play Dyreven om heste i Mols Bjerge: - Det er enormt kritisabelt

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år

Anholt ø Kattegat kattegatø luftfoto

Alle færgebilletter er revet væk - alternativet er dyre flybilletter

Ida

VIDEO: Se dokumentarserien om "Dødskrydset" her

Lilli Gyldenkilde Torv

Nyt Horsensbyggeri er kåret til landets værste

blå blink politi politibil patrulje

73-årig var efterlyst: Nu er han dukket op i Hamborg