TV2 og Ingemann nyt team

TV 2 åbner ny enhed med base  på TV2 | ØSTJYLLAND

Den populære vært på "Hammerslag" skal være vært på TV 2 og stå i spidsen for udviklingen af programmer, der har rødder vest for Storebælt.

I forbindelse med Ingemanns tiltrædelse opretter TV 2 en udviklings- og produktionsenhed i Aarhus med Peter Ingemann som vært og tilrettelægger og dertil et par ekstra medarbejdere.

Denne enhed skal bl.a. levere til TV 2s hovedkanal og være drivhus for ideer til TV 2s fritidskanal TV 2 Fri:

- Med en produktionsenhed i Aarhus vil jeg gerne skrue op for programmer på TV 2s kanaler, der smager af vest for Storebælt - noget, der altid har været et særkende for TV 2, siger stationens programdirektør, Palle Strøm.

TV 2s kommende produktionsenhed i Aarhus vil blive fysisk placeret hos TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor enheden kan gøre brug af stationens faciliteter og medarbejdere:

- Det er oplagt at placere enheden hos en af de bedste og stærkeste TV 2-regioner, og nu går vi i gang med at aftale flere detaljer for samarbejdet, siger Palle Strøm.

Direktør Peter Kramer, TV 2 | ØSTJYLLAND, ser frem til et styrket samarbejde med TV 2 og med Peter Ingemann og den nye produktionsenhed:

- Det er et herligt nyt initiativ fra TV 2|DANMARK, som vi på TV 2 | ØSTJYLLAND glæder os til at blive en del af. Vigtigst er, at seerne får at se og mærke, at TV 2 er hele Danmarks fjernsyn. Mange detaljer mangler at falde på plads, men vi arbejder på sagen, siger Peter Kramer.