Teori: Lauge sprang mellem altaner

Pårørende: Enhver fars mareridt

Foto: Flickr

- Enhver fars mareridt.

Sådan beskriver Gert Eilrich det, som hans bror lige nu gennemgår i Frankrig.

Gert Eilrichs bror er far til den 19-årige gymnasieelev fra Egå, der torsdag morgen døde på en skitur i de franske alper. Han er lige nu i Frankrig for at identificere sin søn og aftale med myndighederne, hvordan sønnen kan komme med hjem til Danmark.

- Min bror kom med fly fra Gran Canaria, hvor han og resten af familien var på ferie. Hele dagen i dag har han siddet i møde med politi og anklager og andre myndigheder og senere i dag skulle han så til hospitalet for at se sin søn, fortæller Gert Eilrich til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 19-årige Lauge Eilrich blev fundet klokken 02.05 natten til torsdag. Han var ved bevidsthed, men kunne selv gå ind i ambulancen. Få timer senere afgik han ved døden på grund af indre kvæstelser.

- Fransk politi er ikke så meddelsomme, men det, jeg har fået at vide, er, at politiet arbejder med en teori om, at min nevø er faldet ned fra 5. sal fordi han sprang mellem to altaner. Det er dog ikke noget, der er endelig bekræftet, siger Gert Eilrich.

Men Lauge Eilrichs far er rejst til Frankrig er moderen og søsteren nu på vej hjem fra Gran Canaria, hvor de alle var på ferie. Hvornår den 19-årige kan komme hjem til Danmark er endnu uvist.