Teenagepiger befamlet i bussen: Politiet efterlyser vidner

To unge piger på 14 og 16 år har uafhængigt af hinanden anmeldt en mand for upassende berøring i bussen. Politiet søger nu vidner til episoderne

Den ene episode fandt sted i buslinje 14, da den passerede Banegårdspladsen i Aarhus.

Da buslinie 11 mandag aften klokken 19 passerede Vesterbrogade i Aarhus, blev det ledige sæde ved siden af en 14-årig pige besat en af ukendt mand.

Den korte afstand til pigen udnyttede manden ifølge politiet til at stryge hende op og ned ad låret. 

Læs også Ung kvinde død efter højresvings-ulykke i Aarhus

Det fik pigen til stige af bussen sammen med sine veninder. Det var dog ikke nok til at slippe af med manden. Han fulgte efter hende, og derfor hoppede hun ombord på bussen igen, hvilket efterlod manden på gaden. 

Manden beskrives som værende mellem 30 og 40 år, 170 centimeter høj og almindelig til fedladen af bygning. Han har ifølge politiet et mellemøstligt udseende og havde sort eller gråligt kort hår og skægstubbe. Han var iført en lysegrå jakke med store ærmer, et par brune bukser og en sort T-shirt. 

Skete igen samme aften

Omtrent halvanden time senere blev en 16-årig pige udsat for noget lignende. Hun var en tur med buslinje 14, og da bussen nåede stoppet ved Banegårdspladsen i Aarhus, satte en mand sig ved siden af hende. 

Han lagde en hånd på hendes lår, mens han sagde "du er meget smuk", hvorefter han tog hendes hånd, kyssede den og befølte hendes lår. 

Læs også Offer for sexovergreb advarer mod Facebooks folkedomstol

Manden i 14'eren er beskrevet som værende omkring 60 år gammel og af mellemøstligt udseende med hvidt hår og hvidt skæg. Han havde en sandfarvet jakke på. 

Østjyllands Politiet efterlyser et mere præcist signalement af mændene. De vil derfor meget gerne høre fra vidner, der har overværet episoderne.