Tæt tåge i morgentrafikken: Kør i god tid og hold afstand

Onsdag morgen hænger en tyk tåge over morgentrafikken. Rådet er, at man kører i god tid og holder godt med afstand til de forankørende

Du vil nok se det, lige så snart du sætter sig ud i bilen og begiver sig ud i trafikken. Tågen hænger tykt over Østjylland denne onsdag morgen.

DMI har varslet en tåge, hvor man nogle steder ikke vil være i stand til at se mere end 100 meter frem.

Det kan udfordre trafikken. Men i skrivende stund er der endnu ikke sket nogle uheld eller noget andet, der kan forsinke morgentrafikken.

- Indtil videre har vi været forskånet for store hændelser, siger Jakob Riis-Petersen, der er vagthavende i Vejdirektoratets trafikcenter.

Kør i god tid

Rådet fra trafikcenteret til morgenens bilister er, at man giver sig god tid.

- Næsten det bedste råd jeg kan give, er at man begiver sig ud i trafikken noget tidligere. Hold afstand, især til de forankørende, når der er så tåget, siger Jakob Riis-Petersen.

Jakob Riis-Petersen henviser til, at man undersøger, om der er sket noget i det område, man skal ud i. Det kan ske på trafikken.dk.

Ifølge DMI vil tågen vil først lette i løbet af formiddagen. DMIs varsel om tæt tåge gælder Odder, Skanderborg, Horsens, Aarhus og Syddjurs Kommuner.