'Staff' klar til Horsens-brag

AGF-målmand Steffen Rasmussen forventer et fysisk opgør, når AGF og AC Horsens søndag tørner sammen i et østjysk lokalopgør

Både AGF og AC Horsens er inde i en god stime i landet næstbedste fodboldrække. Men mindst et af holdene går fra banen uden tre point i morgen. Der skal de to hold nemlig mødes på CASA Arena i Horsens.

- Det bliver en fysisk kamp, og det skal vi være indstillede på. Der skal arbejdes stenhårdt, og det er vi klar til, siger AGF-målmand- og anfører Steffen Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Netop det fysiske spil har 'Staff' været tilfreds med i de seneste kampe.

- Vi har fået pointene, og jeg synes, at vi har været gode til duelspillet og det hårde arbejde, siger Steffen Rasmussen.

Selv om gaverne har regnet ned over AGF i form af Lyngbys pointtab - og senest også Viborgs uafgjorte resultat mod Vendsyssel, så er Steffen Rasmussens udmelding om de andre hold helt i tråd med de fleste professionelle sportsfolks.

Se: Gaveregn over AGF fortsætter

- Vi fokuserer fuldstændig på vores egne opgaver. Vi hilser det velkomment, at de andre smider point, men vi har kun fokus på os selv, lyder det fra Steffen Rasmussen.