Skovbakken forlænger med Nadia Nadim

Skovbakken Kvindefodbold har forlænget kontrakten med 22-årige Nadia Nadim, så den løber frem til og med næste sæson.

Her skal hun være med til at indfri sæsonens helt store mål - at kvalificere sig til Champions League. Det kræver, at klubben vinder guld eller sølvmedaljer.

Trods nogle helbredsmæssige problemer med vejrtrækningen og iltoptagelsen, som hun fik konstateret i det tidlige forår, ender Nadia alligevel som Skovbakkens topscorer i indeværende 3F liga sæson med i alt 20 mål. Samtidig er hun den eneste spiller fra Skovbakken, der er udtaget til VM-kval kampene mod Grækenland og Skotland senere i juni.

Ved siden af fodboldkarrieren læser Nadia Nadim medicin på Århus Universitet, og det fortsætter hun med sideløbende med fodboldkarrieren.

- Nadia er en spiller med nogle unikke kompetencer, der kan afgøre en fodboldkamp. Derfor er vi meget tilfredse med, at Nadia kan bidrage til, at Skovbakken i den kommende sæson tager de sidste skridt op ad medaljeskamlen. For både Nadia og Skovbakken ser det heldigvis ud til, at hun i kommende sæson kan lægge yderligere procenter på den helbredsmæssige form og sit fodboldspil, siger formand for Skovbakken Kvindefodbold, Jesper Raabo.