Satser på lokal lufthavn

Rejsebureauet Århus Charter ser tilbage på en god sæson, hvor de har oprustet på rejser fra Aarhus Lufthavn

02:38

1 af 2

Det har været en god sæson for det lokale rejsebureau Århus Charter, som denne sommer er flyttet i nye lokaler.

Cirka 25.000 gæster har købt sommerens rejse gennem bureauet, der nu har til huse på Marselisborg Lystbådehavn.

- Der har været kamp om pladserne. Der har været rigtig stor efterspørgsel. Vi har været ude at indkøbe ekstra fly og hotelsenge, og det hele er egentlig blevet revet væk, siger bureauchef Henrik G. Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Rejsebureau har travlt pga. vejret

- Vi ligger nogenlunde på det samme niveau som i 2014. Den store forskel er, at vi har fordoblet kapaciteten ud af Aarhus Lufthavn. Så i stedet for at have en masse delefly fra de forskellige lufthavne har vi samlet vores program ret meget ude fra Aarhus, så vi støtter op om vores lokale lufthavn, fortsætter han.

Tilbyder gratis parkering

Selskabet har også valgt at tilbyde deres kunder gratis parkering, når de flyver fra netop Aarhus Lufthavn.

- Som lokalt rejsebureau er vi jo glade for at have en lufthavn, som ligger så tæt på. Så derfor har vi valgt, at alle Århus Charter-gæster, som rejser ud af Aarhus Lufthavn, får gratis parkering. Så skal de ikke have pungen op ad lommen, når de kommer hjem, siger Henrik G. Jensen.

Se: - Vi sælger vores livsværk

Det er 11 måneder siden, at han var med til at overtage selskabet efter de to søstre, Ulla Stæt Andersen og Jette Rentala, og denne sommer blev det tid til at flytte fra lokalerne på Lille Torv.

- Det har været en travl og en lille smule hektisk periode. Men alt i alt er det gået godt, og alt er blevet taget godt imod. Vi har jo ikke lavet så mange ændringer udadtil. Vi har holdt fast i de gode gamle dyder, som Århus Charter er kendt for, siger Henrik G. Jensen.

I dag, onsdag, var der åbent hus i de nye lokaler på Marselisborg Lystbådehavn.

Se interviewet med Henrik G. Jensen og se billeder fra de nye lokaler i videoen øverst på siden.