Rådmand: For hård retorik

Rådmand for Teknik- og Miljø i Aarhus Kommune Kristian Würtz (S), synes at Trafikgruppen i Skåde er for hårde i deres retorik i sagen om Sandmosevej

Trafikgruppen i Skåde med Werner Kaihøj i spidsen langer ud efter Teknik- og Miljørådmand Kristian Würtz (S) i sagen om lukningen af Sandmosevej for at øge fremkommeligheden på Oddervej.

Se: Vejlukning tager ny drejning

Werney Kaihøj siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at trafikgruppen har opgivet dialogen med Kristian Würtz, og at Kristian Würtz ikke har ønsket at indgå i dialog om sagen.

Det afviser rådmanden selv.

- Jeg har snakket med Werner (Kaihøj, red) et antal gange, og der er et forløb derude med en række dialogmøder. Udfordringen er den, at folk ikke er enige om, hvad der er det rigtige at gøre, siger Kristian Würtz til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Rådmanden mener, at Werner Kaihøjs facon er kontroversiel.

- Vi ønsker at skabe en bedre fremkommelighed, og det kan have nogle ulemper. Han er modstander, mens andre er tilfredse med løsningen. Jeg synes, at Werner Kaihøjs retorik er meget hård, siger Kristian Würtz.

Et af de nye stridspunkter er den rapport, som Rambøll har lavet for Aarhus Kommune, hvor effekten på fremkommeligheden undersøges. Men det er ikke en rapport, som Kristian Würtz har sat sig ind i endnu.

- Jeg har ikke læst den, så jeg har ikke nogen bemærkninger til de ting. Der er et dialogmøde den 7. april, og op til det, vil vi evaluere på rapporten og situationen generelt, siger Kristian Würtz.