Q8 vil have pengene først

Problemet med benzintyverier er blevet så stort, at Q8 vil se penge eller kort, før der åbnes for de dyre dråber

Q8's servicestationer er nu så hårdt plaget af benzintyverier, at firmaet indfører forudbetaling på flere servicestationer i Aarhusområdet.

- Ikke alene er antallet af tyverier steget kraftigt de senere år. Tyverierne bliver også mere og mere professionelt udført, så det er helt tydeligt, at bilisterne ikke blot har "glemt" at betale for brændstoffet. Stjålne eller manglende nummerplader på tyvenes biler er efterhånden hverdagskost, lyder i en pressemeddelelse fra Kuwait Petroleums kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff.

Q8 indfører derfor forudbetaling på fire Århus-stationer: Silkeborgvej 304-306, Randersvej 162, Grenåvej 327 og Ormslevvej 61.

Betalingsændringen træder i kraft den 31. januar og medfører, at kunderne kun kan åbne benzinstanderne ved at bruge Dankort, Q8-kort eller et andet kreditkort. Eller de skal gå ind i Q8-butikken og betale forud - kontant eller med kort.

- Kun kontantbetalerne vil mærke ændringer. De skal fremover ind i Q8-butikken først, betale ved kassen og modtage en bon med kode, som de skal bruge, før tankstanderen åbner, forklarer kommunikationschef Jytte Wolff-Sneedorff fra Q8.