Prostitueret fik 10.000 kroner i bøde for at overtræde coronaforbud

En peruviansk prostitueret modtog en bøde på 10.000 kroner for at overtræde disse dages corona-forbud mod at drive bordel-virksomhed.

Grundet coronaudbruddet må bordelvirksomheder ikke holde åbent. Foto: Annett Bruhn - Scanpix

Den coronamedførte isolation, som rigtig mange danksere lever i for tiden, øger nok for mange hudsulten, hvilket kunne betyde kronede dage for bordel-virksomhedern.

Netop derfor har regeringen også indført et forbud om, at bordel-virksomhederne ikke må holde åbent i disse corona-tider.

Netop det forbud har en kvinde i Aarhus tirsdag modtaget en bøde på hele 10.000 kroner for at have overtrådt.

Læs også Her er planen for åbningen af institutioner og skoler i Aarhus

Tilbød seksuelle ydelser på hjemmeside

- Ligesom vi har betjente, der dagligt tager rundt til de forskellige fysiske butikker, og sikrer, at alle forholdsregler i forbindelse med coronaudbruddet følges, så har vi også en afdeling, der sørger for, at for eksempel bordeller ikke udbyder seksuelle ydelser på forskellige hjemmesider, siger Janni Lundager, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det var netop betjente fra denne afdeling, som den 26-årige peruvianske kvinde tirsdag morgen klokken 07:34 fik besøg af på en adresse i Aarhus.

- Hun havde reklameret med seksuelle ydelser på en annonceside online, og det er ulovligt i de her tider, så derfor har hun modtaget en bøde på 10.000 kroner, siger Janni Lundager.

Kvinden havde desuden ikke tilladelse til at arbejde i landet og blev derfor i tillæg tildelt en bøde på 4.500 kroner oven i hatten.

Læs også Marie sender sin syvårige søn i skole: - Rigtigt at starte med børnene