Povlsen usikker på AGF-fremtid

Flemming Povlsen ved ikke, om han fortsætter i AGF

01:18

1 af 2

AGF har sikret sig oprykning til Superligaen, men det er ikke sikkert, at den tidligere landsholdsspiller, Flemming Povlsen, fortsætter som angrebstræner i klubben.

Udover jobbet på AGFs træningsanlæg på Fredensvang arbejder han også som ekspert på Superligaen for Canal 9.

Og de to ting går ikke hånd i hånd, nu hvor AGF til sommer er tilbage i landets bedste række.

- Jeg har hele tiden, når jeg har arbejdet, dobbeltjobbet i de klubber, jeg har været i. Jeg har hele tiden lavet tv og så været ude i klubberne, og det er det, jeg skal til at gøre op nu: Hvor ligger min arbejdsmæssige fremtid, siger Flemming Povlsen, som tirsdag aften var gæst i Fodbold med Horup her på TV 2 | ØSTJYLLAND. En forudsætning for at blive i AGF er selvfølgelig også, at klubben er interesseret i at forlænge samarbejdet.

- Der er ingen tvivl om, at jeg elsker at lave tv, men jeg har også brug for en gang i en klub og at være ude på træningsbanerne. Der ligger en mental fitness i det for mig, siger Flemming Povlsen.

Dermed skal Flemming Povlsen i den nærmeste fremtid gøre sig nogle overvejelser omkring fremtiden, da arbejdet i AGF derfor formentlig ikke kan forenes med arbejdet som ekspert på Superligaen.

- Så vil jeg være inhabil. Hvis jeg begynder at sige noget om AGF eller en anden klub i tv-sammenhæng, bliver det koblet til AGF, og hvis jeg siger noget om Brøndby eller Randers, så vil det være sådan, at "han siger det kun for at skabe splid". Så de to jobs går ikke hånd i hånd, siger Flemming Plovsen.

Udover den tidligere landsholdsspiller var også Jacob Nielsen, direktør i AGF, med i denne uges panel i Fodbold med Horup.

I videoen øverst på siden kan du se Flemming Povlsen fortælle om fremtiden og overvejelserne omkring den. Du kan se hele Fodbold med Horup her.