Politiaktion i Aarhus: Mand anholdt og Rullemarie kørt frem

Vidne fandt bombe-lignende genstand i kælderen i morges

01:07

Østjyllands Politi er mødt talstærkt op på en adresse omkring Peter Fabers Vej 37 i Aarhus V.

Der er tale om betjente med hjelme og maskingeværer. 

- Der er sat en politiafspærring op langt væk. Folk, der nærmer sig, bliver anråbt og bedt om at vende om.  Der er flere, der følger interesseret med fra deres altaner rundt omkring. Indtil videre kan politiet kun sige, at der er tale om en situation med en person i en lejlighed, siger TV2 ØSTJYLLANDs medarbejder på stedet.

Læs også Meget politi på Randers Havn lørdag

Ifølge et øjenvidne, som tv2oj.dk har talt med, vil politiet have et eller flere mennesker i en lejlighed til at komme ud med hænderne oppe. Og personen eller personerne skal tage tøjet af.

Øjenvidnet fortæller derudover, at politiet har råbt op til lejligheden, at de har fundet 'noget' i kælderen, der tilhører dem, der tilsyneladende befinder sig i lejligheden.

Østjyllands Politi fik i morges klokken 07.00 en anmeldelse om en mistænkelig genstand i en kælder på Peter Fabers Vej i Aarhus. Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Et øjenvidne har fanget Rullemarie på vej i aktion.  Foto: Helena Rørvig Larsen

TV2 ØSTJYLLANDSs medarbejder på stedet har talt med et vidne, der fandt en bombe-lignende genstand i kælderen i morges. Vidnet tilkaldte derfor politiet.

- Vidnet fortalte, at han hørte et brag nede i kælderen i morges. Derfor gik han derned og fandt en bombelignende genstand. Han så en person, der forsøgte at gemme sig og ringede til politiet, siger TV2 ØSTJYLLANDs medarbejder.

Klokken 12.14 kunne man høre lyden af to flashgranater, mens politiet råbte 'ned på maven' til personen eller personerne i lejligheden. En anholdt i lys hættetrøje er blevet ført ud til en politibil.

En stor hvid varevogn med Rullemarie er blevet kørt tættere på, og politiafspærringen er blevet flyttet længere væk. Afspærringen er nu cirka 300 meter væk fra lejligheden. Flere betjente er ankommet til stedet. To ambulancer og en lægebil er også på stedet.

Du kan se video fra stedet øverst i artiklen. 

Peter Fabers Vej ligger tæt på Storcenter Nord.  Foto: Google Maps