Poder slået med knytnæve i ansigtet

En poder blev søndag formiddag udsat for knytnæveslag i ansigtet, da han var på arbejde. Gerningsmanden råbte derudover racistiske skældsord efter poderen.

En 25-årig mand var søndag klokken 11.30 på arbejde som poder i testcenteret i Nobelparken i Aarhus, da han blev udsat for vold af en fremmed mand.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Den 25-årige poder var, i forbindelse med sit arbejde, gået om bag testcenteret for at smide noget affald ud. Da han kommer hen til affaldscontaineren, møder han en mand med mundbind på.

De to mænd får øjenkontakt, og manden tager efterfølgende mundbindet af, holder det op i luften, hvorefter han slipper det, og lader mundbindet falde til jorden lige foran ham.

Poderen beder manden samle mundbindet op igen, og smide det i en af de containere, der er lige ved siden af dem. Det får manden til at komme med flere racistiske bemærkninger om poderens hudfarve.

Knytnæveslag i ansigtet

Poderen ville ikke optrappe situationen, så han gik i stedet i gang med at hente mere affald. Da han kommer tilbage til affaldscontainerne, høre han en mand råbe ”hey!” bag ved ham.

Den 25-årige poder vender blikket rundt, og får med det samme en knytnæve lige i hovedet. Slaget kommer fra den mand, der tidligere havde taget sit mundbind af.

Manden løb hurtigt fra stedet, mens han råber flere racistiske skældsord efter poderen.

Gerningsmanden beskrives som:

 Hvis du har oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.