Overfaldsmand stadig på fri fod – brækkede finger og håndled på cafegæst

Søndag eftermiddag udviklede et cafebesøg i Bazar Vest sig til et voldeligt overfald. Gerningsmanden er stadig på fri fod

45-årig mand fik brækket finger og håndled under cafebesøg søndag eftermiddag i Bazar Vest.

Gerningsmanden til et voldeligt overfald søndag eftermiddag i Bazar Vest i Brabrand er stadig på fri fod. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det resulterer så i, at manden spytter og giver ham flere slag i hovedet, hvorefter han griber fat om armen på ham, og den 45-årige brækker håndled og finger.

Janni Lundager, pressemedarbejder, Østjyllands Politi 

Overfaldet skete klokken 15, da en 45-årig cafegæst var på vej på toilettet.

- Han ser en person, som råber og skriger. Han tager derfor kontakt til ham og beder ham om at tage det med ro. Det resulterer så i, at manden spytter og giver ham flere slag i hovedet, hvorefter han griber fat om armen på ham, og den 45-årige brækker håndled og finger, siger Janni Lundager, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Leder efter gerningsmanden 

Manden var meget hidsig, fortæller Østjyllands Politi.

Optrinnet trak derfor opmærksomhed til sig, og flere personer kom til for at hjælpe med at adskille de to mænd. Herefter stak gerningsmanden af.

- Ud af de forklaringer som vi har fået, så har vi en god ide om, hvem han er. Vi skal dog fortsat have indhentet noget videoovervågning og snakket med nogle vidner, siger Janni Lundager.

Læs også Knivrøveri i slikbutik: To personer anholdt

Den 45-årige mand troppede selv op på politistationen for at anmelde overfaldet, efter at han havde været en tur på skadestuen for at få behandling.