Østjyder bygger i København

Nedrivning baner vej for eksklusive boliger

Nu er det aarhusianske ejendomsselskab Bricks begyndt på byggeriet af en række liebhaverboliger i hovedstaden. En række af de gamle, palælignende villaer på Strandpromenaden, Østerbro, har gennem længere tid fået lov til at forfalde ude som inde, efter de blev fraflyttet af den tidligere ejer. Nu skal de rives ned, så der kan bygges nyt.

Sammen med arkitekt Morten Schmidt har den aarhusianske udvikler skabt et projekt med ni bygninger og et renoveret palæ med i alt 42 ejerlejligheder - lige ud til bugten syd for Tuborg Havn.

- Vi er begyndt at nedrive de tre af de fire gamle villaer på Strandpromenaden. De er ved at forfalde blandt andet på grund af hærværk. Den fjerde skal renoveres fra ende til anden, så den kan komme til at rumme fire af de i alt 42 lejligheder i komplekset, fortæller direktør Martin Busk fra Bricks i en pressemeddelelse.

Grunden og ejendommene blev solgt til ejendomsselskabet Bricks i efteråret 2013 for 85 millioner kroner. De 42 liebhaverboliger uden bopælspligt er på mellem 100 og 250 kvadratmeter.

Havndal Sundhedshus præsenteres

Dårligste sundhed i regionen: Nu får by et sundhedshus

Hinge Søbad redning

Toårig pige reddet op af sø og fløjet til Skejby

corona test

Østjysk sogn nedlukket: Se smitten i dit sogn

studerende studie læse eksamen

Trods nedlukning: Eksamen gennemføres som normalt

Skærmbillede 2021-06-11 kl. 15.50.05

Lærer suspenderet: Onanerede midt i virtuel undervisning

Spindemøl

Træer dækket af tykt candyfloss-spind - her er forklaringen

Dagens mest læste