Oceans of Hope har bragt sclerose-patienter jorden rundt

Besætningen sejler nu Danmark rundt og fortæller om den jordomsejling skibet og besætningen var på i 2014 og 2015

Lige nu ligger et særligt skib i havnen i Aarhus. En stor del af skibet Oceans of Hopes besætning har nemlig sygdommen sclerose tæt inde på livet.

quote Jeg synes, det er fantastisk, men det handler jo ikke kun om mig. Det handler jo om det fællesskab, vi får på vores sejltur.

Jette Lyngsø, sclerosepatient og tidl. besætningsmedlem 

Besætningen sejler nu Danmark rundt og fortæller om den jordomsejling skibet, besætningen var på i 2014 og 2015 og om planerne for fremtiden. Jette Lyngsø var med på den storstilede jordomsejling. 

- Jeg synes, det er fantastisk, men det handler jo ikke kun om mig. Det handler jo om det fællesskab, vi får på vores sejltur. Der er ikke nogen af os med sclerose – nok heller ikke af I andre – der kan klare det hele alene. Men vi kan noget sammen, siger tidligere besætningsmedlem på Oceans of Hope Jette Lyngsø, der selv er sclerosepatient til TV2 ØSTJYLLAND. 

Oceans of Hope ligger i Aarhus indtil lørdag.
Oceans of Hope ligger i Aarhus indtil lørdag.

Denne sommer sejler Oceans of Hope rundt i Danmark med et crew bestående af den besætning, der har været med på jordomsejlingen. I alt 21 sejlere fra Canada, USA, England, Tyskland og Danmark er med.

Togtet varer fra d. 15. juli til d. 13. august, og skibet kommer vidt omkring, fra starten i Skovshoved via Sønderjylland, det Sydfynske øhav, øerne i Kattegat, Limfjorden, Nordsøen, Skagerrak, Aarhus og retur til Skovshoved – i alt 21 stop.

Se et interview med Jette Lyngsø i videoen øverst i artiklen.