Ny konditor vækker opsigt: Bager nøgen bagbundet mand

Den nye konditor hos Kvickly i Åbyhøj er ikke bange for også at bage frække og sjove kager.

En mand i fondant ligger bagbundet med bind for øjnene og erigeret lem på en pink marcipansseng.

Den bagbundne mand kan spises og det samme kan sengen han ligger på, for hele sceneriet er bagt af den nye konditor i Kvickly Åbyhøj.

Bagermester Dennis Sørensen har lagt et billede af den frække kage på supermarkedets Facebookside, for at reklamere for den nye konditor. 

- Billedet kom med, fordi det viser, at her hos os kan man bestille alt. Vi har kager til enhver lejlighed, så hvis man mangler en kage til et polterabend eller en 30 års fødselsdag, så kan man også få det, fortæller Dennis Sørensen, der er bagermester i Kvickly Åbyhøj.


Den nye konditor bager også mere traditionelle bryllupskage og har blandt andet bagt denne bryllupskage.
Den nye konditor bager også mere traditionelle bryllupskage og har blandt andet bagt denne bryllupskage. Foto: Renata Boblocka

Spændt på reaktioner

Billedet af kagen med den bagbundne nøgne mand ligger som det sidste blandt 14 billeder af kager, Kvickly Åbyhøj har delt på Facebook. Det er suverænt dét billede, som har fået flest reaktioner, hvilket bagermesteren også havde regnet med. Men han var alligevel lidt spændt på, hvad folk ville synes, da han lagde det ud.

- Jeg tænkte nok, at vi skulle få lidt reaktioner på kagen og jeg håbede, de ville være positive, men hvis folk blev forargede, ville jeg pille billedet ned igen, siger Dennis Sørensen.

Det har imidlertid ikke været tilfældet. Tværtimod skriver brugerne i deres kommentarer humoristisk om kagen og kalder opslaget for "frisk".

Det er den nye konditor Renata Boblocka, som tidligere har arbejdet hos Bilka i Viborg, der er kvinden bag den frække kage.

- Det var en kage til et polterabend hos en pige, der er lidt fræk, forklarer hun om kagen, som blev bagt i privat regi.

- Jeg var selv med til festen og kagen passede rigtig godt til bruden og til situationen. Det var rigtig sjovt og det syntes hun også, griner Renata Boblocka.


Konditoren i Åbyhøj har også bagt denne dåbskage.
Konditoren i Åbyhøj har også bagt denne dåbskage. Foto: Renata Boblocka

Frisk på fræk kage

Det er kun 14 dage siden, hun begyndte som konditor i Kvickly Åbyhøj og hun har derfor endnu ikke haft så mange bestillinger på kager til specielle lejligheder.

Men, fortæller hun, skulle nogen bestille en kage lignende dén med den nøgne mand, så er det ikke noget problem.

- Hvis en kunde vil have sådan en lidt sjov eller fræk kage, som er underholdende, så kan jeg ikke se, hvorfor ikke?, siger Renata Boblocka.