Nu kan du pleje dine nytårs-tømmermænd på skøjter

Nu kan du komme på skøjter den første januar i Aarhus

En favoritaktivitet for mange danskere i den glade juletid er skøjteløb. Det er dog nok de færreste, der har prøvet at skøjte rund som en anden Bambi på glat is med maven fuld af nytårschampagne.

Men det skal der nu laves om på. Skøjtebanen foran musikhuset i Aarhus udvider nemlig åbningstiderne, og det betyder blandt andet at banen holder åbent første januar fra 11.00 til 15.00.

- Det er første gang vi prøver at holde åbent den 1. januar – og selvom der nok er mange, der starter stille ud i det nye år, er der helt sikkert også mange borgere, der glæder sig over at kunne begynde året med fart over feltet og farve i kinderne. Jeg håber derfor også, at vi ser flere borgere gribe muligheden for at få pulsen op og for at få en god oplevelse med venner og familie på Skøjtebanen – både til jul og nytår, siger Mogens Christensen, der er chef for Aarhus Kommunes Idrætscentre, i en pressemeddelelse. 

Og det er ikke kun efter nytår, at skøjtebanen holder ekstra åbent. Juleaften kan man nemlig også finde skøjterne frem, når skøjtebanen holder åbent fra 11.00 til 15.00.

Dermed er det altså kun den 25. december, at banen holder lukket, og de skøjteglade aarhusianere må derfor lige væbne sig med tålmodighed til den 26. december, hvor banen igen åbner. 

Sådan så det ud, da skøjtebanen åbnede i Aarhus tidligere i december:

 

 

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken