Narkohundes snusen gav pote i Mølleparken

En målrettet indsats udløste stor narkofangst

Foto: Colourbox / Google Maps

Østjyllands Politi har de seneste dage besøgt Mølleparken med narkohunde for at finde frem til salgsposer og eventuelle sælgere. Begge dele lykkedes.

I fredags snuste narkohundene sig frem til 29 pakker med narko, og mandag fik man så også pågrebet en 24-årig mand fra Brabrand, der var i besiddelse af 16 salgsklumper hash.

Unge narkotestes til festerne på Grenaa Gymnasium

- Mølleparken har i en del år været kendt som et sted, hvor der sælges og købes hash. Så her laver vi kontrol engang imellem. Det er normalt, at vi finder hash i buskene, mens det er mere sjældent, at vi er så heldige at fange en af sælgerne, siger politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen.

Risikerer forbud

Der venter nu den formodede sælger en straf for besiddelse af de 16 salgsposer. Derudover fik han en mundtlig advarsel og kan se frem til et forbud mod at opholde sig i parken, hvis politiet træffer ham i færd med at sælge hash der igen.

Mand og kvinde fængslet i narkosag

- Vi kan give personer forbud mod at komme i et område, hvor de laver noget ulovligt. Men i første omgang skal de have en mundtlig advarsel, og hvis de så tages der igen inden for to måneder, træder forbuddet i kraft, fortæller Marianne Morgen.

Manden blev truffet uden for indgangen til det gamle hovedbibliotek.