Millioner til julehjælp

Over 3 mio. kr indsamlet på blot en time

Godt tre ekstra millioner kroner, indsamlet i dag, kommer til at forsøde julen for en stor part af de omkring 8.500 fattige mennesker, som i år ventes at søge julehjælp fra Dansk Folkehjælps og Ekstra Bladets indsamling.

Pengene blev samlet ind af et panel af erhvervsledere og sportsfolk, som mellem klokken 13 og 14 i dag dystede i henholdsvis Aarhus og København.

I Aarhus blev der indsamlet i alt 1.426.728 kroner og i København i alt 1.809.346 kroner.

I Aarhus stod marketingsdirektør i Silvan, Thomas Juul Bucold, i spidsen for dagens indsamling. Og der skal så lidt til, for at hjælpe andre mennesker med at få en god jul, mener han

- Vi gør det fordi, det ikke er alle i Danmark, der har råd til at holde jul på en ordentlig måde. Det er så lidt der skal til, så vi håber på, at vi kan hjælpe rigtig mange familier, siger Thomas Juul Bucold, der er marketingsdirektør hos Silvan i Aarhus. 

Det var erhvervsfolk, sportsfolk og andre kendte personer der i dag valgte at bruge en time på at gøre noget godt for andre.

Pengene skal bruges til at Dansk Folkehjælp, som sørger for julehjælp, kan hjælpe dem, der ikke har meget at gøre godt med, så de også kan få en god jul.