Mikkel Hansen: Er selv blevet mobbet og har mobbet andre

50 unge håndboldspillere var tirsdag i Ceres Arena for at spille med deres idol - og lære at være en god kammerat

02:14

1 af 2

50 unge håndboldspillere fra hele landet var tirsdag taget til Ceres Arena i Aarhus for at få lov til at træne med deres idol - Danmarks bedste håndboldspiller Mikkel Hansen.

Men på og udenfor banen var der ikke kun fokus på lækre tekniske detajler, hårde skud og god opdækning. Dagen havde nemlig også det formål at sætte fokus på mobning.

Den kendte håndboldspiller har startet sin egen forening mod mobning - MH24 - Foreningen Mikkel Mod Mobning. Og sammen med landsholdskollega Henrik Møllgaard afholder han camps med fokus på, hvordan man er en god holdkammerat på og udenfor banen.

- Jeg har selv prøvet at blive mobbet, og jeg har selv været med til at mobbe andre mennesker som yngre. Så det er selvfølgelig at prøve at vise andre, at den grøft skal de helst ikke selv hoppe i, siger Mikkel Hansen.

Håndboldstjerner til kamp mod mobning med Aarhus-camp

Han erkender, at tonen på håndboldbanen kan være hård.

- Men jeg synes også, at det er et sted, man finder en masse kammerater og et sammenhold, så jeg synes sagtens, at man kan kombinere det at være en god kammerat men også dyrke elitesport, siger landsholdspilleren.

Se hele interviewet med Mikkel Hansen i tv-indslaget ovenfor.