Mangler fortsat afgørende nyt

Politiet efterlyser fortsat vidner i voldtægtssag

Foto: TV2OJ / Google Maps

Østjyllands Politi har nu modtaget omkring ti beretninger fra vidner til en voldtægt af en ung kvinde tidligt søndag morgen.

Den 20-årige kvinde blev voldtaget, da hun var på vej hjem fra en bytur søndag d. 16. november. Voldtægten fandt sted ved Hans Broges Gade og Assensgade i Aarhus kort før klokken 04.10.

Se også: Mangler vidner i voldtægtssag

Tidligere på ugen efterlyste politiet vidner i sagen, og indtil videre har altså omkring ti personer meldt sig på banen, men politiet kan stadig ikke finde frem til gerningsmanden:

- Vi har desværre ikke fået noget afgørende fra de ti henvendelser, så vi hører stadig meget gerne fra vidner i sagen, siger politiassistent ved Østjyllands Politi Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi efterlyser vidner, der har opholdt sig i området i tidsrummet 03.30 til 05.30, og som kan have set gerningsmanden.

Gerningsmanden beskrives som mand 40 til 45 år gammel, cirka 180 cm høj og almindelig af bygning. Han er næsten skaldet og havde korte skægstubbe. Han var iført en kort, sort læderjakke, cowboybukser og en sort strikhue.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.