Mange frivillige leder efter 21-årige Frederik

Frederik Mathias Haar er forsvundet på femte døgn

Op mod 200 frivillige hjælper til med at lede efter Frederik Mathias Haar fra Lystrup ved Aarhus, der er forsvundet i efter en bytur i Aalborg.

21-årige Frederik Mathias Haar er ikke set siden natten til onsdag klokken cirka 02.30, hvor han forlod spisested "Burgers" i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor han havde spist med nogle venner.

Frivilligorganisationen Missing People Danmark har søndag sat gang i en stor eftersøgning, hvor op mod 200 personer ventes at deltage i løbet af dagen.

200 leder efter Frederik

- Vi har bedt om, at folk kommer løbende, så vi cirka er 50 personer ude at lede ad gangen. Det giver en bedre effekt, end at 200 er i gang på samme tid, siger Rene Nielsen, der er stifter og organisationsansvarlig i Missing People Denmark, til tv2oj.dk.

Han fortæller, at organisationens eftersøgning er koordineret med Nordjyllands Politi, og at der blandt andet er mange fra Aarhus, der er taget til Aalborg for at hjælpe med at lede.

Politiet beder om hjælp til at finde Frederik

Frederik Mathias Haar var sammen med en gruppe på en tur til Nordjylland, hvor de boede på hotel i Aalborg, men han er altså ikke set siden natten til onsdag.

Fokus på Limfjorden

- Vi søger omkring Limfjorden, og vi er ved at få dykkerne på plads. Derudover søger vi blandt andet i de boligområder, der ligger ned til Limfjorden. Vi leder blandt andet i baggårde, i parker og på byggepladser, siger Rene Nielsen.

Du kan læse mere om Missing People Denmarks eftersøgning på organisationens side på Facebook her.

Frederik Mathias Haar beskrives som cirka 180 centimeter, spinkel af bygning og med kort lyst hår. Han har en tatovering på højre arm, og han var iført en sort jakke med hætte og skolelogo "Gerlev" med hvid skrift. Derudover var han iført en mørkblå trøje og cowboybukser

Har du oplysninger i sagen kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Du kan mere fra eftersøgningen i tv-indslaget øverst på siden.

Det Nye Universitetshospital

Tidsplanerne skrider under supersygehusene - dog ikke i Aarhus

Gynge

Børn i voldsramte familier er hårdt ramt af nedlukning

def_thumb,50_percent

playEfter masseaflivning: Østjysk dyrepark har lovlige mink

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

regnvejr

Vådt i denne uge, måske rigtig vinter igen i næste uge

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn