Lystrup-træner før AaB-møde: Det er forstyrrende

Lystrup IF skal spille klubbens måske største kamp i historien, men træneren er ikke ubetinget glad

Når Lystrup IF tager imod AaB i pokalturneringens tredje runde, er der lagt op til den klassiske David mod Goliat i DBU Pokalen.

En storkamp for en lille klub som Lystrup IF, men for træneren for danmarksserieholdet er det ikke kun positivt, at man har trukket et hold som AaB.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, kan jeg unde spillerne kampen, men jeg synes, det er meget forstyrrende. Vi kan jo ikke træne ordentligt i den uge, og det kan smadre en hel træningsuge, siger træner Robert Sørensen til tv2oj.dk.

Han understreger dog igen, at han sagtens kan unde sit hold, at de får kampen.

- Spillerne glæder sig helt vildt, og de havde håbet på, at det blev AaB, da AaB mødte Vendsyssel. Inderst inde drømte de om at trække AGF, men et superligahold, der blev mestre forrige år, det er en rigtig stor kamp, siger Robert Sørensen.

Lystrup IF er måske ikke et fodboldhold, der er kendt af alle. Robert Sørensen beskriver sit hold som en flok af spillere, hvor mange af dem er omkring de 25 år. Han kalder dem for gode fodboldspillere, der måske ikke alle fik helt det ud af deres talent, som de kunne have fået.

- Det er nogle af dem, der lige præcis ikke kom helt igennem nåleøjet. Vi har en spiller som Kasper Nygaard, der var lige ved at brage igennem med Colin Todd oppe i Randers. Nu har han rendt rundt og spillet hyggebold i tre år, og så har vi fået ham i gang igen nu, siger Robert Sørensen.

Han nævner også lillebror Mikkel Nygaard samt Mike Rohde som spillere, der måske kan overraske AaB.

Kampen er programsat til den 23. september klokken 16.00, men den bliver sandsynligvis flyttet, fortæller klubbens formand Kurt Brinkmann.

- Den skal formentlig rykkes, fordi AaB har en tv-kamp om fredagen (den 25. september, red.). Så vi skal i dialog med AaB, siger Kurt Brinkmann til tv2oj.dk.

Indtil videre er det ikke meningen, at Lystrup IF - AaB skal vises på tv, men også det kan ændre sig. Det vil kræve, at man flytter fra den normale hjemmebane i Lystrup og spiller kampen i Aalborg, men det er klubben indstillet på.

- Hvis det kunne blive en tv-kamp, tog vi gerne til Aalborg, siger Kurt Brinkmann.

I tilfælde af, at det bliver en tv-kamp, vil det nemlig ikke være nok, at gartneren har styr på plænen - så skal lysforholdene også egne sig til en tv-transmission.

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Dagens mest læste