Live-debat: Se med fra AGFs sidste træning

TV2OJ sender torsdag klokken 10.15 direkte fra træningen på Ceres Park

01:00

1 af 2

Hvad sker der, når man tager et mobilt studie, slår det op foran et stadion og inviterer træner og sportschef indenfor til en snak om mål og ambitioner?

Det finder vi ud af torsdag den 25. februar fra klokken 10.15, hvor TV 2 | ØSTJYLLAND sender live på tv2oj.dk fra AGFs sidste træning inden forårssæsonen. Det er altså med at gemme fjernbetjeningen væk og i stedet tune ind via internettet eller TV2OJ's app.

TV2OJ varmer op til foråret i Superligaen med direkte debatter

Journalist Kasper Skipper bliver kaptajnen for dagens sending og vil guide online-seerne gennem træningen. Efter træningen står han klar til at interviewe cheftræner Glen Riddersholm og sportschef Jens Andersson.

- Har Glen Riddersholm sin første officielle start 11'er på plads, hvem har imponeret og hvem har skuffet? Og så vil vi selvfølgelig gerne stille en masse af de spørgsmål, som folk hjemme i stuerne sidder med inden Superligaen endelig vender tilbage, siger Kasper Skipper om forventningerne til live-sendingen.

Undervejs har brugerne mulighed for at kommentere og stille spørgsmål på Twitter via hashtagget "#tv2ojlive". Hvis du allerede nu har spørgsmål parat, så fyr dem af sted med det samme under #tv2ojlive.

Også Århus Stiftstidendes chefredaktør Jan Schouby skal efter planen støde til og udfordre de to AGF-folk.

NÅR LIVE-UDSENDELSEN BEGYNDER, KAN DU SE DEN i PLAYEREN NEDENFOR: