Larsen fandt vej til netmaskerne

Målnæsen fejler intet hos AGF-angriber

Selv om han har siddet udenfor det meste af efteråret, fejler målnæsen tilsynladende intet hos AGF-angriberen Søren Larsen.

Mandag aften vandt aarhusianerne i sikker stil med 2-0 over den portugisiske klub SC Farense i en træningsturnering i det sydeuropæiske land. Begge mål blev sat ind af Søren Larsen.

Den første scoring fandt sted 12 minutter efter pausen, hvor et hjørnespark fra Adam Eckersley blev snittet videre af Emil Scheel til en umarkeret Søren Larsen, der flugtede bolden i mål med lidt hjælp fra den portugisiske keeper.

Fandt igen vej til netmaskerne

I slutminutterne fandt Søren Larsen igen vej til netmaskerne, da en perfekt aflevering fra unge Marcus Solberg havnede hos den store AGF-angriber, der stod placeret ved forreste stolpe.

Derefter kunne Søren Larsen let score sit andet mål.

Ifølge AGFs hjemmeside gav cheftræner Peter Sørensen under kampen mod SC Farense spilletid til en del af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid i efteråret. Tiden vil vise, om Søren Larsen med de to scoringer er kommet tættere på de 11 udvalgte i Peter Sørensens startopstilling.

Aarhusianerne tager hul på forårssæsonen, når de 4. marts møder Esbjerg på udebane.