Lange: Skal ikke længere ændre mig

Jesper Lange glæder sig over starten på foråret i AGF - og også over sin egen nye rolle, som passer ham godt

Foto: Ole Nielsen

Fredag skal AGF forsøge at gøre en god start på foråret til en rigtig god, når Esbjerg venter på udebane.

En spiller, som måske ikke ville have været i betragtning til en startplads, hvis det stadig var Morten Wieghorst, der var cheftræner, er Jesper Lange.

Men det har ændret sig med Glen Riddersholms ankomst, hvor Lange har spillet flere kampe fra start - senest også på hjemmebane mod FCK.

- Jeg føler, at træneren bakker op om de egenskaber, jeg har som fodboldspiller. Jeg skal ikke ændre mig som tidligere, jeg skal bare være den fodboldspiller, jeg er - for de dyder, jeg står for, har mulighed for at komme i spil, siger Jesper Lange til tv2oj.dk

Riddersholm: FCK sætter dagsordenen

Han har spillet som en slags 8'er og ikke i sin vanlige rolle som angriber. Det er sket, for at holdet kan få maksimalt udbytte af det velkendte arbejdsraseri, Jesper Lange bringer.

- Det er en lidt anden position, end jeg er vant til, men jeg synes egentlig, den passer meget godt til mig. Der skal selvfølgelig finjusteres nogle ting, men jeg spiller den gerne, siger Jesper Lange.

Klar trods lille vrid

Et lille vrid på anklen har drillet, men Jesper Lange er i truppen til kampen mod Esbjerg og erklærer sig klar til at spille, hvis han igen indgår i trænerens planer.

Glen: Vi er favoritter eller underdogs

- Vi skal være kloge i vores måde at gribe kampen an på. Det kræver en meget disciplinæret, men også aggressiv indstilling til tingene. Vi skal være klar til at vinde duellerne og undgå at lave fejl på dumme steder på de lidt dårlige baner, der kan være på denne tid af sæsonen, siger Jesper Lange.

Kampen mellem AGF og Esbjerg spilles i Esbjerg fredag aften klokken 18.00.