Villa brændte ned i kraftig brand

Et hus i Hårup nord for Aarhus stod tirsdag i flammer. Politiet opfordrede naboer til at gå indenfor og lukke vinduer og døre.

Opdatering tirsdag kl. 21:45

Østjyllands Brandvæsen oplyser til TV2 ØSTJYLLAND, at branden nu er under kontrol.

  En villa brændte tirsdag middag på Mejlbyvej i Hårup nær Hjortshøj. 

  Ilden havde godt fat i husets tag, og det udviklede en del røg. Derfor opfordrede Østjyllands Politi folk til at holde sig på afstand og respektere afspærringerne. 

  - Vi har afspærret Mejlbyvej i Hårup for at give brandvæsenet plads til at få branden slukket, sagde kommunikationskonsulent Jakob Christiansen ved Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

  Politiet opfordrede på Twitter naboer til at gå indendørs og lukke vinduer og døre, hvis de kunne lugte røg. 

  - Det er ikke en farlig røg, men en helt almindelig røg, som stadig kan være ubehagelig og derfor kommer vi med den opfordring, lød det fra Jakob Christiansen. 

  Ingen personer derinde

  Branden blev anmeldt til politiet kl. 13:05, men først kl. 21:30 tirsdag aften oplyste brandvæsnet til TV2 ØSTJYLLAND, at branden var slukket.  

  - Det var en brand, der før vores ankomst, var gået igennem taget derude. Og så løber det under tagfladen for os og begynder at poppe op forskellige steder. Det gjorde, at vi ikke kunne være sikre i vores arbejde på taget, siger Anders Brix Christensen, indsatsleder, Østjyllands Brandvæsen.

  Han fortæller, at der ikke var nogen tilstede i huset. 

  - Der var tilmeldt en masse på adressen, men de var der heldigvis ikke.

  Østjyllands Brandvæsen oplyser, at der endnu ikke kan fastslås en brandårsag.