Kontantservice til Aarhus

Kontantcenter med 250 arbejdspladser bygges ved transportcenter

Nationalbanken og de danske pengeinstitutter er gået sammen om at etablere en helt ny virksomhed til håndtering af kontanter - Bankernes Kontantservice (BKS).

Målet med at samle kontanthåndteringen er at højne sikkerheden - og til det formål bygger BKS to topmoderne kontantcentre. Et af dem bliver i Aarhus V.

Borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard (S) ser frem til at byde en ny virksomhed velkommen til byen:

- Det glæder os, at BKS' har valgt at placere sit nye topmoderne center med de 250 arbejdspladser i Aarhus. Det betyder samtidig også, at vi har et projekt mere i vores byggeboom, og at der for alvor er gang i transport-centret i Årslev.

Adm. direktør i BKS Mogens Søndergaard forventer, at spaden i begyndelsen af 2012 sættes i jorden til det nye kontantcenterbyggeri på i Årslev ved Aarhus:

- Der har derfor aldrig været tvivl om, at Aarhus skal være værtskommune for det nye topmoderne center. Grunden i Årslev er perfekt med en central beliggenhed med gode adgangsforhold til selve grunden. Vi glæder os meget til samarbejdet og det fortsatte naboskab i Aarhus, og vi ser frem til en god byggeproces i samarbejde med kommunen.

Grundens nettoareal er på knap 34.000 kvadratmeter og har Dansk Supermarkeds højlager som nærmeste nabo mod nord.

Byggeriet forventes at gå i gang i begyndelsen af 2012 og stå færdigt i 2014.