Københavnsk restaurant-kæde åbner i kendt Aarhus-bygning

Madklubben kommer til Aarhus og åbner i Jensens Bøfhus gamle lokaler

Den københavnske restaurantkæde Madklubben kommer til Aarhus i 2018, når de åbner en ny restaurant i Toldboden, der ligger ved siden af Dokk1.

- Vi har faktisk talt om Aarhus i flere år. Byen er gastronomisk spændende og der er sket meget de seneste 5 år, siger PR-og pressechef i Madklubben Kaspar Mørk Arianto til TV2 ØSTJYLLAND. 

Madklubben har kigget på at åbne en restaurant i Aarhus siden 2015, og nu ser 2018 ud til at blive åbningsåret for den københavnske kæde. 

Madklubben har allerede mange restauranter i København. Blandt andet i bydelene Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg.
Madklubben har allerede mange restauranter i København. Blandt andet i bydelene Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg. Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

Åbner i historisk bygning

Placeringen for Madklubben er nok kendt af de fleste aarhusianere. Restauranten åbner i lokaler ved den over hundrede år gamle bygning Toldboden, som også har tidligere huset restauranten Jensens Bøfhus.

Og netop placeringen i de kendte lokaler har været interessant for folkene bag Madklubben.

quote Det, der er med madklubben når vi åbner nye restauranter, så kigger vi på lokalet og bliver meget inspireret

Kaspar Mørk Arianto, PR-og pressechef i Madklubben

- Det, der er med Madklubben når vi åbner nye restauranter, så kigger vi på lokalet og bliver meget inspireret, siger Kaspar Mørk Arianto og fortsætter:

- Anders Aagaard Jensen, der er stifter og ejer af madklubben, var egentlig på vej på barsel og ville først fokusere på at være far, men da han så bygningen, kunne han ikke takke nej, siger Kaspar Mørk Arianto.

Madklubben får plads til mellem 200-250 gæster indendørs i Toldboden på Hack Kampmanns Plads. Madklubben forventer at åbne i Aarhus i maj 2018.