Hvor er min far?

Leder efter forsvundet 64-årig dement

01:42

1 af 2

Med hjælp fra gruppen Missing People gik en række aarhusianere i dag på gaden for at lede efter den 64-årige Peter Due Nielsen.

Den demente aarhusianer forlod fredag sit hjem i Grøfthøjparken i Viby. Flere personer mener at have set ham, men indtil videre er han ikke vendt tilbage.

En person mener at have set ham i et Kiwi-supermarked i Viby, mens en anden har set ham stå af en bus ved Egå Marina.

I håb om at finde Peter Due Nielsen blev der søndag sat gang i en eftersøgning i hans nærområde i Viby. Her afsøger de frivillige blandt andet buske, kældre og skure.

Se: Har du set denne mand?

Hans datter, Anna Nielsen, deltog ikke selv i eftersøgningen, da gruppen bag ønskede at skåne hende. Hun er dog glad for, at andre ønsker at hjælpe.

- Der er mange, der er dukket op i dag fra fuldstændig uventet kant. Det varmer - det gør det helt bestemt. Det er fantastisk, siger Anna Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Desværre lykkedes det ikke at finde Peter Due Nielsen under søndagens eftersøgning. Det er heller ikke lykkedes politiet at finde ham i nærheden af de to steder, han angiveligt er blevet set.

Se: Peter er blevet set to steder

- Vi har fulgt op på begge henvendelser og afsøgt områderne omkring Grøfthøjparken og Egå Marina. Men desværre uden held, siger vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi.

Trods de resultatløse eftersøgninger opfordrer politiet kraftigt alle til at henvende sig, hvis de har en mistanke om, at de har set Peter Due Nielsen.

- Det er bare med at ringe til os, hvis man mener at have set ham. Hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt, siger vagtchef Per Bennekov.

Se mere om dagens eftersøgning i tv-indslaget øverst i artiklen.