Hjælp politiet: Kan du kende røveren?

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en mand, der begik røveri mod 7-Eleven på Banegårdspladsen i Aarhus

Foto: Østjyllands Politi

Foto: Google Maps

1 af 2

Politiet har tirsdag sendt et foto ud af en mand, der begik røveri mod 7-Eleven på Banegårdspladsen i Aarhus natten til fredag den 5. august kl. 1.37.

Her kom manden ind i butikken med en stor maskering over ansigtet. Han råbte på dansk, at han havde en kniv, og at han ville have penge samtidig med, at han slog flere gange ned i disken, oplyser Østjyllands Politi.  

Pludselig fortryder manden åbenbart sit røveriforsøg, for da ekspedienten trak sig væk fra disken og sagde, at han måtte tage, hvad han ville, tøvede manden.

Læs også 17-årig narkobilist anholdt i stjålet bil

- Herefter løb han ud af butikken, uden at få noget udbytte med sig, lyder det fra politiet.

Røveren efterlyses først nu, fordi anden efterforskning ikke har givet resultater.

- Når vi først efterlyser ham i offentligheden nu, skyldes det, at han har været efterlyst internt i politikredsene. Men ingen har altså kunnet finde ham i deres databaser, og derfor efterlyser vi ham nu i offentligheden, siger Marianne Morgen fra Østjyllands Politi til Århus Stiftstidende.  

Manden ses på fotoet øverst i artiklen. Her er han på vej ind i butikken, samtidig med at han maskerer sig. Politiet har brug for offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden. Såfremt du kender ham, hører de meget gerne fra dig på tlf. 114.

Signalement

  • arabisk af udseende
  • 170-175 cm
  • almindelig af bygning
  • sort, halvlangt, glat hår
  • sort, kort fuldskæg
  • iført grå/mørkegrøn, hoftelang jakke med store lommer, sort trøje og lyse bukser
  • medbragte sort maskering