Håndboldprofil går til politiet

Kim Jørgensen vil være betjent og forlader Arhus Håndbold

Århus Håndbold og Kim Jørgensen skilles efter denne sæson - og årsagen er politiet. Den hurtige bag- og fløjspiller har nemlig besluttet sig for at forfølge en mangeårig drøm om at blive politibetjent, hvorfor Kim og han kæreste rykker teltpælene til København, skriver klubben i en meddelelse.

- Det har bestemt ikke været nogen let beslutning, for jeg er været vildt glad for Aarhus og Århus Håndbold. Klubben har da også givet mig et fint tilbud i forhold til at forlænge kontrakten, men når jeg mærker rigtig godt efter, så er tidspunktet det rigtige for mig i forhold til at søge ind til politiet - hvilket man desværre kun kan gøre i København. Og da min kæreste er færdiguddannet som lærer, ja så skal det være, siger Kim Jørgensen.

Han skal til marts op til politiskolens optagelsesprøve.

Fortsætter med at spille håndbold

Kim Jørgensen regner dog med at fortsætte med at spille håndbold i det omfang, det kan kombineres med uddannelsen, men endnu har han ikke været i kontakt med nogen klub.

- Nu må vi se. Der er jo ikke så mange muligheder i København, men jeg er åben for alle klubber, og måske kan Sverige blive en mulighed, siger han.

Århus Håndbolds direktør Henrik Lundorff er ked af at sige farvel til Kim Jørgensen.

- Kim har været en profil for os, både på og uden for banen, og vi ville meget gerne have beholdt ham i klubben. Men når det ikke skulle være, så ønsker vi ham alt held og lykke med uddannelsen og håndboldspillet - og åbner døren for, at han kan vende tilbage til Århus Håndbold på et tidspunkt, siger Henrik Lundorff.

Kilde: Århus Håndbold