Gratis øl i kampen mod pirat-taxa

Århus Taxa indgår utraditionelt samarbejde med café

For at dæmme op for pirat-taxaer i Aarhus har Cafe Ziggy Sidewalk indgået et samarbejde med Århus Taxa, som skal forebygge pirat-taxakørsel, spirituskørsel og cykeluheld.

- Vi tilbyder alle kunder fra Århus Taxa, at de kan komme ind på cafeen og få vekslet deres taxaregning til gratis øl. Alle taxature op til 200 kroner byttes lige over med Carlsberg øl, inden for den første halve time efter turen er slut, fortæller Steffan Trie Stenholm Andersen, indehaver af Cafe Ziggy Sidewalk.

Hos Århus Taxa er man postitiv for det nye tiltag, og her er det særligt problemerne med pirat-taxaerne, som bekymrer salgschef Per Hansen.
 
- Vi forsøger på mange måder at bekæmpe pirat-taxaerne. Først og fremmest i tæt samarbejde med politiet, som vi hele tiden tipper om mistænkelige biler, som kunne være pirattaxaer. Men vi laver også tiltag som dette, hvor vi på en lidt anderledes måde forsøger at angribe dem, og gøre det mindst muligt attraktivt at vælge en pirat-taxa, fortæller Per Hansen, slagschef Århus Taxa.

Tilbuddet gælder torsdag, fredag og lørdag aften fra kl.18.00 - 01.00.