Gade bliver direktør i VIA

Tidligere borgmester i Aarhus Louise Gade bliver ny direktør i VIA

Louise Gade, der er tidligere borgmester i Aarhus, bliver fra 1. august ny direktør for VIA Efter- og videreuddannelse.

Hun kommer fra en stilling som vicedirektør på Aarhus Universitet, hvor hun siden 2009 har haft ansvar for HR og organisationsudvikling.

- Louise Gade er valgt ud af et stort og meget stærkt ansøgerfelt, og vi er sikre på, at hun er topkvalificeret til de nye udfordringer, siger rektor Harald Mikkelsen fra VIA University College i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør har ambitioner om at udvikle VIA Efter- og videreuddannelse til at være både det offentlige og det private erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner, når det gælder kompetenceudvikling af medarbejdere fra forskellige brancher.

- Jeg skal først og fremmest have en god og tæt dialog med medarbejderne. Derefter skal jeg i dialog med erhvervslivet, som er aftager af vores ydelser, for at høre hvilke fremtidige udfordringer, de står overfor, så vi sikrer, at vi kan matche det, de efterspørger, siger Louise Gade til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Og hun er ikke bange for at kalde den nye stilling for et drømmejob.

- Her kan jeg kombinere mine kompetencer inden for HR fra mit arbejde på Aarhus Universitet med mine kompetencer inden for velfærds- og erhvervspolitik, som jeg kender fra mit arbejde på rådhuset. Det her er på en måde summen af mine to seneste stillinger, siger hun.

Louise Gade afløser Lene Augusta Jørgensen, der er blevet ansat som rektor for University College Nordjylland.