Frygter ikke Brøndby

Har ikke tidligere tiders styrke, mener AGF-træner

AGF's spillere ligger næppe søvnløse af angst forud for søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

I 90'erne var Brøndby ofte suverænt tophold i ligaen, og klubben var et lokomotiv for dansk foldbold.

Men på søndag er det anderledes. Det aarhusianske hjemmehold ligger trygt i midten af tabellen og flirter endda med Superligaens top. Brøndby er bundprop.

- Da jeg selv spillede, var Brøndby respekteret og frygtet, fordi det ganske enkelt var et bedre hold end os andre. Sådan er det ikke mere. Der er stadig respekt om Brøndby, men frygten er forsvundet helt, siger AGFs cheftræner, Peter Sørensen, om de for Brøndby så glade 90ere.

En konkurrent til topplaceringerne

Peter Sørensen så mandag aften sit hold tabe 1-2 til Esbjerg i forårspremieren, så for en kort bemærkning er medalje-drømmene gledet en smule i baggrunden. Medalje-drømme, som Brøndbys ledelse i øvrigt deler. Ikke i denne sæson, men inden for to år.

Da den økonomisk underdrejede nedrykningskandidat præsenterede årsregnskab tidligere på ugen, havde de blodrøde tal følgeskab af en målsætning om medaljer i 2015.

- Jeg ser stadig Brøndby som en konkurrent til topplaceringerne i løbet af de kommende år. Men det er alle klubber. Jeg kan ikke vide, hvad der sker. For et par år siden havde ingen set FCN som en udfordrer i toppen. Nu er holdet forsvarende mester. Det samme gælder Randers. Det er en oprykker, men alligevel spiller holdet med i toppen allerede i denne sæson, siger Peter Sørensen.